Machines m.b.t. machines voor plastic

Basrijs heeft ook machines die zeer praktisch zijn bij het maken van bedden, leggen en verwijderen van folie e.d.

Gebruik rode pijlen voor meer machines
Bladgewassen Aardbeien Boomkwekerij Prei Fruitteelt Asperge

Kies uw gewas

BASRIJS BV

Watermansweg 2a

NL-4891 SZ Rijsbergen

TEL +31 (0)76 596 12 20

FAX +31 (0)76 596 38 87

E-MAIL info@basrijs.nl

Bas Rijs

 • Ruggenvormer met plasticlegger

     Geschikt voor vormen van ruggen met plastic voor aardbeienteelt.  download brochure

   

  Aangedreven door: tractorhydrauliek.  Rugvorm: dakvorm van 60 tot 70 cm breed, hoogte afhankelijk van instelling tot 20 cm.  Principe: Voor diepterol, achter diepte wielen. Set eggenschijven die rug ploegen. Aangedreven conische rol die rug vormt en aandrukt. Voorzieningen om T-tape en plastic te leggen.

 • Plasticlegger

     Geschikt voor het leggen van plastic over zaaien en plantbedjes.

  download brochure     Werkbreedte: 50-200 cm.  Capaciteit: ca. 3000 meter p/u.

   

  Extra opties: T-tape leger, prikrollen.    • Plasticlegger BPLI

  Geschikt voor het leggen van plastic over bedden en ruggen. Legbreedte afhankelijk van de uitvoering. Capaciteit: ca. 5000 meter per uur. Plastic wordt met schijven in de grond gedrukt.  Opties: T-tape legger, gatenprikker.  http://www.basrijs.nl/pdfs/products/Plasticlegger BP829.pdL-I NL-f • Plantgatenprikker  Geschikt voor maken van plantgaten door plastic voor de aardbeienteelt.  download brochure  Principe: Frame met geleidewielen voor het goed volgen van de plantrug voorzien van vrij lopende cirkels met opgeschroefde plantschoepen. Verschillende plantafstanden eenvoudig mogelijk.  Diverse groten plantschoepen leverbaar afhankelijk van plantmateriaal. • Plastic op- en afroller  Geschikt voor op- en afrollen van plastic, doek enz.  download brochure  Aangedreven door tractorhydrauliek.  Oprolbreedte: 220 cm.  Per buis kan ca. 300 meter plastic van 12 meter breedte opgerold worden. Wordt geleverd met 5 oprolbuizen en 2 geleidingsschijven.  Er is ook een uitvoering leverbaar met extra 3 punt aan de zijkant. • Folielichter

   

  Deze lichter is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van de folie van een aardbeienrug.  download brochure  Machine is voorzien van driepunt met dieptewielen, 2 rooitanden die zodanig van vorm zijn dat ze niet stroppen. Verder 2 schijfkouters die de folie midden de rijen aardbeien doorsnijden.  Werkbreedte verstelbaar van 90 tot 120 cm.  Werksnelheid ca. 3000 meter per uur.      

    • Aandrukwagen

     De aandrukwagen is ontworpen en bestemd voor planten en/of aandrukken van planten in plantengaten op een met plastic bedekte rug voor met name de aardbeienteelt.     download brochure • Puntbedvormer met cambridgerol  Geschikt voor het vormen van een puntvormig bed voor de productieteelt van aardbeien.  download brochure  Hierop kunnen de aardbeiplanten geplant worden en nadien eventueel bedekt met folie waarna de planten handmatig doorgehaald worden.

   

  Werkbreedte: gebaseerd op spoorbreedte 150 cm.